ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Λουτσιάνο

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουτσιάνο συμμετείχε σε όλη την προπόνηση, αλλά η χρησιμοποίηση του στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει και άλλο. Βρέθηκε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" ο Ζέκα.

Σε όλες τις ασκήσεις συμμετείχε ο Λουτσιάνο Νέβες, στην προπόνηση της Τρίτης (6/3). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του και έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος, αφού ανυπομονεί για την ενσωμάτωση του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η παρουσία του Λουτσιάνο σε όλο το πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο, δεν σημαίνει ότι θα παίξει το Σάββατο (10/3) εναντίον του Αστέρα. Ο 24χρονος επιθετικός θα ενταχθεί με ομαλότητα στην ομάδα και λογικά θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ατρόμητου, την 27η αγωνιστική την 1η Απριλίου.

Ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά, αλλά αναμένεται να μπει στη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο Μολίνς ακολουθεί το πρόγραμμα του. Υπενθυμίζεται ότι για το σαββατιάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζονται ακόμα οι τιμωρημένοι Βλαχοδήμος, Κάτσε, Οικονόμου και ο τραυματίας Άλτμαν.

ΠΗΓΕ ΚΟΡΩΠΙ Ο ΖΕΚΑ

Αυτές τις ημέρες ο Κάρλος Ζέκα βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας άδεια από την Κοπεγχάγη. Ο Πορτογάλος χαφ επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" και συνομίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του και τον παλιό προπονητή του, ενώ την παρουσία του "πρόδωσε" ο Μολίνς με ανάρτηση στο Instagram.

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Λουτσιάνο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ