ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβγαλε όλη την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εσιέν

Έβγαλε όλη την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Από τον Μάικλ Εσιέν ήρθαν τα ευχάριστα νέα στην πρώτη προπόνηση του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό με τον Γκανέζο να μετέχει σε όλη χωρίς πρόβλημα. Θα παίξει κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μπήκε την Τετάρτη το απόγευμα ο Μάικλ Εσιέν με τον Γκανέζο μέσο να μετέχει σε όλη την προπόνηση, από την αρχή έως το τέλος, και να την βγάζει χωρίς καμία ενόχληση παίζοντας μάλιστα και στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο.

Ο 32χρονος άσος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά την παρουσία του στο φιλικό με την Ελευσίνα και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής και στο0 φιλικό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Η κατάσταση του Γκανέζου θα εκτιμάται κάθε μέρα και ανάλογα με το πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 21/11. Άλλωστε μένουν δέκα μέρες ακόμα μέχρι το "αιώνιο" ντέρμπι.

Μόνοι τους οι Κλωναρίδης, Τελάντερ

Τα μοναδικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Στραματσόνι ήταν οι απουσίες των Κλωναρίδη και Τελάντερ με τους δυο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, ο νέος coach Αντρέα Στραματσόνι προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα μας, έχοντας στη διάθεσή του τον Μάικλ Εσιέν που έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα,πάσες, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.Οι Κλωναρίδης και Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 11:00".

Να σημειώσουμε ότι λόγω των αρκετών απουσιών των διεθνών ποδοσφαιριστών στην προπόνηση μετείχαν και οι Πασχάλης Στάικος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Τζανουλίνος και Μάικλ Νιούμαν. Τέσσερις επαγγελματίες από την ομάδα Νέων του τριφυλλιού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι εξ αυτών να πάρουν μέρος και τις υπόλοιπες μέρες στο πρόγραμμα και να χρησιμοποιηθούν και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό ώστε ο Στραματσόνι να έχει την ευκαιρία να τους αξιολογήσει.

Έβγαλε όλη την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εσιέν
INTIME SPORTS
Έβγαλε όλη την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εσιέν
INTIME SPORTS
Έβγαλε όλη την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Εσιέν
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ