ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Χουλτ

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Χουλτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του τη Δευτέρα και αισθάνεται καλύτερα, ενώ ο Ολιβιέ Μπουμάλ ξεπέρασε το χτύπημα που είχε δεχτεί.

Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση, αλλά όχι απόλυτα έτοιμος παρουσιαστηκε ο Νίκλας Χουλτ στην προπόνηση της Δευτέρας (1/8). Ο Σουηδός αριστερός μπακ-χαφ συμμετείχε από την αρχή στο πρόγραμμα αλλά δεν το ολοκλήρωσε, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω.

Σε πρώτη φάση, υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι για τη ρεβάνς (4/8) του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ωστόσο η οριστική απόφαση θα ληφθεί από την παρουσία του την Τρίτη (2/8) και την Τετάρτη (3/8). Εάν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα αγωνιστεί κανονικά, διαφορετικά θα μείνει στον παγκο.

Επίσης, ο Ολιβιέ Μπουμάλ επιβεβαίωσε ότι το χτύπημα δεν ήταν σοβαρό και προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά την εκτέλεση των ασκήσεων και αποχώρησε.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για άλλη μία μέρα ο Ράσμους Τελάντερ.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, τακτική, παιχνίδι χωρίς περιορισμούς. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης (2/8), θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Σουηδία.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ