ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Europa... ξυπνητήρι εν όψει Superleague στον Παναθηναϊκό

Europa... ξυπνητήρι εν όψει Superleague στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού θα αρχίσουν εγκαίρως τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από την UEFA κρίνεται "βαριά" λόγω του υψηλού προστίμου, όμως θα μπορούσε να είναι "βαρύτερη" και να περιλαμβάνει παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον, η ομάδα τίθεται υπό επιτήρηση και στην πρώτη παρεκτροπή στο επόμενο παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα τιμωρηθεί αυτομάτως.

Όμως, η Ευρώπη μπαίνει στο περιθώριο - άλλωστε, δεν υπάρχουν άλλα ματς για τη φετινή σεζόν - και το ενδιαφέρον στρέφεται στη Superleague. Η διοίκηση επιθυμεί να μην εκτιλυχθούν ανάλογα περιστατικά στο "Απόστολος Νικολαΐδης", που θα κοστίσουν χρήματα και ενδεχομένως, την παρουσία θεατών.

Στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (9η και 11η αγωνιστική, αντίστοιχα) και θεωρείται υψίστης σημασίας να μην στερηθεί τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Ειδικότερα, να κυλήσουν όλα ομαλά στο αθηναϊκό ντέρμπι με την Ένωση, ώστε να διεξαχθεί με τους φίλους του Τριφυλλιού η αναμέτρηση των αιωνίων αντιπάλων.

Η διοίκηση δεν πρόκειται να αφήσει το χρόνο να κυλήσει και θα αρχίσει την προετοιμασία για αυτή τη δυάδα των αγώνων, άμεσα. Τόσο με μηνύματα προς τους οπαδούς, όσο με και ανάδειξη των κινδύνων που ελλοχεύουν: τιμωρίας της έδρας, υψηλά πρόστιμα, διακοπή αγώνα, αφαίρεση βαθμών.

Νωπή είναι η περσινή ποινή που επιβλήθηκε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, η οποία στέρησε από τον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ