ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ο Στραματσόνι

Έτσι έφτιαξε τους παίκτες του ο Στραματσόνι
INTIME SPORTS

Πριν τον αγώνα με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο Αντρέα Στραματσόνι ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού Διαβάστε τι τους είπε για να τους ανεβάσει.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια τη Βέροια με 1-0 και πήρε τρίποντο-ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει το δικό του μερίδιο στην "πράσινη" επιτυχία και η ομιλία που έκανε στους παίκτες του πριν τον αγώνα έπαιξε το ρόλο του.

Ο Ιταλός κόουτς προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, ώστε εκείνοι να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ματς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 13η αγωνιστική της Super League. Σύμφωνα με το "Goal", ο Στραματσόνι απευθύνθηκε προσωπικά στους Εσιέν, Πράνιτς και Σάντσεθ, προτού τοποθετηθεί πιο γενικά.

"Είσαι ο Εσιέν, έχεις κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα σου και είσαι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Πώς μπορείς να δέχεσαι να κάνουν για σένα υποτιμητικά σχόλια; Να λένε ότι δεν... μπορείς; Εγώ λέω ότι μπορείς κι έχεις να δώσεις πολλά πράγματα ακόμα κι απόψε θα τα δείξεις", είπε στον Γκανέζο και μετά ανέλαβε τον Πράνιτς:

"Είσαι διεθνής παίκτης που θα παίξεις στο Euro και με μεγάλη καριέρα σε τοπ κλαμπ, όπως η Μπάγερν Μονάχου. Είσαι πολύ έμπειρος και σημαντικός παίκτης για την ομάδα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω να βγάλεις εγωισμό και να δώσεις απαντήσεις σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορείς να κάνεις πλέον τη διαφορά".

Στον Σέρχιο Σάντσεθ, τόνισε: "Έχεις παίξει πολλά χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και είσαι πολύτιμος γι' αυτήν την ομάδα. Είσαι από τους παίκτες που θεωρώ ηγέτες μας και ήρθε η ώρα να το δείξεις στο γήπεδο".

Στη συνέχεια, είπε σε όλη την ομάδα: "Είμαι εδώ λίγες εβδομάδες και μπορώ να πω ότι είστε όλοι σας εξαιρετικοί παίκτες. Κι ας θεωρούν ορισμένοι ότι δεν είστε, ότι δεν μπορείτε. Εγώ λέω ότι μπορείτε και πρέπει να το καταλάβετε πρώτοι απ' όλους εσείς. Να ξαναβρείτε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Να πολεμήσετε στο γήπεδο, να καταλάβετε ότι ανήκετε σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και φοράτε μια πολύ βαριά φανέλα.

Να ξαναγίνετε νικητές εάν δεν το πίστευα εδώ, δεν θα σας μιλούσα αυτήν τη στιγμή. Είναι κρίμα να αμφιβάλλουν για εσάς. Έχουμε περάσει ένα δύσκολο διάστημα και το καταλαβαίνω απόλυτα. Κανείς δεν θέλει να χάνει ό,τι απέκτησε μέσα στο γήπεδο. Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε ένα βήμα απ' το να διαλυθούμε... θα τους το επιτρέψετε αυτό; Το δέχεστε αυτό για τους εαυτούς σας; Εγώ δεν το δέχομαι. Εσείς;".

Ο Ιταλός ρώτησε τον κάθε ποδοσφαιριστή του ξεχωριστά, εισέπραξε απ' όλους αρνητική απάντηση και κατέληξε: "Πάμε, λοιπόν, να πολεμήσουμε. Να κάνουμε μια νέα αρχή και να αποδείξουμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ