ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος να υπογράψει ο Αναστασίου

Έτοιμος να υπογράψει ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος εκλεκτός της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να καθήσει στην άκρη του πάγκου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η φετινή απογοητευτική σεζόν, η οποία φέρνει τον Παναθηναϊκό εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, οδεύει προς το τέλος της, με τους ανθρώπους των "πρασίνων" να καταστρώνουν πάντως από τώρα τα πλάνα τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Βάσει αυτών, ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον νεαρό τεχνικό να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο και να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει περίπτωση ο 40χρονος τεχνικός να βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τη Βέροια, ενώ παράλληλα πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει στο τεχνικό τιμ ο Γιάννης Βονόρτας από τον οποίο έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι στο διάστημα που κουμαντάρει την ομάδα.

Την ίδια ώρα, δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή, καθώς το μέχρι πρότινος "φαβορί" Νίκος Νταμπίζας δεν είναι μία επιλογή που αντιμετωπίστηκε με.. θέρμη από τους οπαδούς του "τριφυλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ