ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος ο Μολέντο, πρόβλημα με Κουτρουμπή ενόψει Άγιαξ

Έτοιμος ο Μολέντο, πρόβλημα με Κουτρουμπή ενόψει Άγιαξ
Μολέντο INTIME SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο και ο Στέφανος Κοτσόλης προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Στραματσόνι για την Πέμπτη, ανησυχία προκάλεσε ο Κουτρουμπής.

Δεν μπορεί να ησυχάσει μία ημέρα ο Αντρέα Στραματσόνι... Στην προπόνηση της Δευτέρας (12/9) είχε στη διάθεση του τους Ροντρίγκο Μολέντο και Στέφανο Κοτσόλη, αλλά τον ανησύχησε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος στόπερ και ο 37χρονος γκολκίπερ προπονήθηκαν και υπολογίζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/9) με τον Άγιαξ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Αν και ο πρώτος δεν θα πιεστεί στις δύο προπονήσεις που απομένουν, ώστε να μην ρισκάρει νέες ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ωστόσο, ο Γιώργος Κουτρουμπής υπέστη σύσπαση στο δικέφαλο και δεν γυμνάστηκε, υποβαλλόμενος σε θεραπεία. Με μία πρώτη εκτίμηση, δεν θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League, αλλά ο τραυματισμός του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (13/9).

Οι Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν ο καθένας το πρόγραμμα αποκατάστασης του, ενώ ο Μουμπάρακ Γουακάσο απουσίασε για οικογενειακούς λόγους.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε γυμναστήριο, ζέσταμα και στο τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, παίζοντας παιχνίδι σε μικρό χώρο εναλλάξ. Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ