ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμοι στα επίσημα Λουτσιάνο και Μυστακίδης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Λουτσιάνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουτσιάνο έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη, που έληξε με νίκη 1-0 υπέρ του "τριφυλλιού". Αγωνίστηκε και ο Μυστακίδης.

Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Λουτσιάνο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη, το απόγευμα της Πέμπτης (22/3) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πλέον, περιμένει τη συμμετοχή του στις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τη Σπάρτη, με τον Γιόχανσον να πετυχαίνει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Μολίνς, Δώνης και Ινσούα έχασαν καλές ευκαιρίες, ενώ οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους. Επίσης, ο Μυστακίδης πέρασε ως αλλαγή στο 60', για πρώτη φορά μετά τη θλάση που υπέστη.

Ο Μολίνς έπαιξε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, αλλά έτσι και αλλιώς το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών δεν έχει ξεκάθαρη αντιμετώπιση.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Κάτσε, Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Δώνης, Μολίνς. Έπαιξαν και οι Χριστογιώργος, Αυλωνίτης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

Σπάρτη: Γιακουμάκης, Σουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Εμιμοντέι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Κιοφού, Γραικός, Γουάρντεν. Έπαιξαν και οι Μακρυωνίτης, Δεινόπαππας, Δοδοντσάκης, Συμεωνίδης, Κατσίκης, Μπέλη, Ρομπάκο, Μπουζούκης, Σανδραβέλης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ