ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμο το Άμστερνταμ να υποδεχθεί τους φίλους του Παναθηναϊκού

Έτοιμο το Άμστερνταμ να υποδεχθεί τους φίλους του Παναθηναϊκού

Το Άμστερνταμ φορώντας τα καλά του ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους 3.500 και πλέον φίλους του Παναθηναϊκού που θα κατακλύσουν την πόλη τις επόμενες μέρες. (PICS)

Το Άμστερνταμ έχει βάλει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα καραβάνια των φίλων του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Τις επόμενες μέρες περισσότεροι από 3.500 φίλοι του τριφυλλιού αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο του Άμστερνταμ και να περιηγηθούν στα σοκάκια του κέντρου της πόλης και γύρω από το "Amsterdam Arena".

Άλλοι οδικώς, άλλοι αεροπορικώς, άλλοι προερχόμενοι από γειτονικές χώρες θα έρθουν για να δουν τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Άγιαξ με τους περισσότερους να έχουν κλείσει το συγκεκριμένο ταξίδι αμέσως μετά την κλήρωση. Εδώ και καιρό άλλωστε ε ίναι γνωστό ότι η ζήτηση των φίλων του τριφυλλιού ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου και δεν αποκλείεται να υπάρξει κόσμος που θα μείνει εκτός γηπέδου.

Οι πρώτοι "πράσινοι" βρίσκονται στην Ολλανδία από την Δευτέρα και ήδη η ελληνική γλώσσα ακούγεται ολοένα και περισσότερο στις βόλτες και στα μαγαζιά του Άμστερνταμ.

Έτοιμο το Άμστερνταμ να υποδεχθεί τους φίλους του Παναθηναϊκού

Μια πόλη η οποία είναι στολισμένη καθώς παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ένα μήνα μακριά από τα Χριστούγεννα οι κεντρικοί δρόμοι και τα μαγαζιά της ζουν ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

Ο Ντόλμπεργκ που είναι ο νέος Μίλικ

Το καλοκαίρι ο Άγιαξ πούλησε το μεγάλο του αστέρι τον Μίλικ και όλοι απορούσαν ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Βέβαια η ομάδα του "Αίαντα" ποτέ δεν είχε πρόβλημα στο να παράγει ή να βρίσκει νέους ποδοσφαιριστές και όπως όλα ο δείχνουν ο 19χρονος Δανός Κάσπερ Ντόλμπεργκ είναι αυτός που πλέον αρχίζει να γίνεται το νούμερο 1 στις καρδιές των φίλων του Άγιαξ. Το χατ τρικ του εξάλλου στο πρόσφατο ματς του Αίαντα με τη Ναϊμέγκεν και το γεγονός ότι έχει φτάσει ήδη τα οκτώ γκολ δείχνουν ότι έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.

Η συνύπαρξη των φίλων του Παναθηναϊκού με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ

Σε ένα από τα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει οι φίλοι του Παναθηναϊκού και το έχουν κλείσει εδώ και καιρό έχει καταλύσει και η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ η οποία το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσει για το youth league την αντίστοιχη ομάδα του Άγιαξ στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ του Αίαντα.

Η συνύπαρξη των δυο "πλευρών" γίνεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Κάτι απολύτως φυσιολογικό βέβαια αλλά που για όλους στην Ελλάδα θα αποτελούσε ξεχωριστή αναφορά και είδηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ