ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εθνική" προπόνηση απουσιών στον Παναθηναϊκό

"Εθνική" προπόνηση απουσιών στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οχτώ ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από την προπόνηση της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ενώ το ιατρικό δελτίο του Γιάννη Αναστασίου ήταν λευκό.

Η εικόνα που παρουσιάζεται στο "Γεώργιος Καλαφάτης" σε κάθε αγωνιστική για τις Εθνικές ομάδες, επαναλήφθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας 23/3.

Συνολικά, οχτώ ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, οι έξι λόγω διεθνών υποχρεώσεων και οι δύο έλαβαν άδεια για να μεταβούν στην πατρίδα τους.

Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ και Μπερίσα, που έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, όπως και οι Ζέκα και Μπούι, με άδεια.

Όσοι έδωσαν το παρών στο "Γεώργιος Καλαφάτης", χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ματς με την Βέροια έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Τουλάχιστον, το θετικό για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι δεν έχει σημειωμένους τραυματίες στο ιατρικό δελτίο του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (24/3) στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ