ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετεροχρονισμένη κριτική για τον Στραματσόνι

Ετεροχρονισμένη κριτική για τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ιστοσελίδα "mondoudinese.it χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση της αντικατάσταση του Αντρεά Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία της Ουντινέζε τον Μάιο του 2015.

Κατά γενική παραδοχή, η θητεία του Αντρέα Στραματσόνι στην Ουντινέζε κρίθηκε αποτυχημένη, αφού η κατάληψη της 16ης θέσης στη Serie A θεωρήθηκε ότι δεν ανταποκρινόταν στα στάνταρ που είχαν τεθεί. Όμως, ένα χρόνο μετά την απομάκρυνση του Ιταλού από την τεχνική ηγεσία, η ιστοσελίδα "mondoudinese.it" επικρίνει την απόφαση.

Με τον τίτλο "Πρώτα ο Στράμα, τώρα ο Τζιαρέτα, το λάθος αντίο", το δημοσίευμα τονίζει ότι τα τελευταία χρόνια η διοίκηση έχει ενεργήσει χωρίς πλάνο και έδιωξε ανθρώπους, οι οποίοι παρήγαγαν έργο. Ένας από αυτούς θεωρείται και ο Αντρέα Στραματσόνι.

"Ο Στραματσόνι δεν ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι και πλήρωσε αυτός το κόστος μιας υποτονικής σεζόν στο πρωτάθλημα, αν και η Ουντινέζε επί των ημερών τουπρώην προπονητή τη Ιντερδεν ήταν ποτέ σε διαδικασία πραγματικού κινδύνου για υποβιβασμό, όπως έγινε με τις επόμενες επιλογές" αναφέρει το δημοσίευμα.

Κριτική ασκείται και για την απομάκρυνση του αθλητικού διευθυντή, Κριστιάνο Τζαρέτα, και συμπληρώνεται ότι ο Τζιανπάολο Πότσο έχει υποπέσει σε πολλά λάθη. Τέλος. Το δημοσίευμα υποστηρίζει

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ