ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εσύ ποιους θα κρατούσες στον Παναθηναϊκό;

Εσύ ποιους θα κρατούσες στον Παναθηναϊκό;
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μετρά ήδη τέσσερις μεταγραφές και αναζητά τουλάχιστον τρεις επιπλέον νέους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τρεις έχουν αποχαιρετήσει ήδη το τριφύλλι. Στους πράσινους ανήκουν 31 παίκτες. Εσύ ποιους θα κρατούσες;

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν έχοντας αποκτήσει τους Καλτσά, Λουντ, Βέμερ και Εσιέν ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει οι Σίλντενφελντ (πήγε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπούι (έληξε ο δανεισμός του και επιστρέφει στην Γιουβέντους) και Μπερίσα (έληξε ο δανεισμός του και επιστρέφει στην Ρόμα).

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν άλλοι 31 ποδοσφαιριστές και οι δανεικοί Ρισβάνης, Ταμπάκης, Γκέκας.

Η παραμονή των περισσοτέρων εξ αυτών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και για τη νέα σεζόν καθώς όλοι έχουν συμβόλαια τα οποία δεν λήγουν, όχι στις 30 Ιουνίου, αλλά ούτε και το επόμενο καλοκαίρι.

Να σημειώσουμε ότι οι Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος και Μουζακίτης που επίσης άνηκαν στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Ιανουάριο.

Στο poll του Sport24.gr μπορείτε να ψηφίσετε ποιους από τους προαναφερθέντες και όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, θεωρείτε απαραίτητους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ