ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έστειλε τον φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός

Έστειλε τον φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό δεν έχασαν καθόλου χρόνο και την Παρασκευή (19/6) έστειλαν στην UEFA τον φάκελο με στοιχεία της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης".

Στον Παναθηναϊκό ήταν έτοιμοι εδώ και καιρό σχετικά με την προώθηση του φακέλου της "εγκληματικής οργάνωσης" στην UEFA και αυτό που περίμεναν ήταν η κατάθεση και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτή έγινε την Πέμπτη (18/6), όταν ο Γιώργος Ανδρεάδης έθεσε περιοριστικούς όρους στον ισχυρό άνδρα του πρωταθλητή Ελλάδας και αφού οι πράσινοι συμπεριέλαβαν τις τελευταίες εξελίξεις στο φάκελο τον "έκλεισαν" και τον απέστειλαν στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Στο πράσινο στρατόπεδο προσδοκούν πως η UEFA θα επιληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα της υπόθεσης. Θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες αποβολής των "ερυθρόλευκων" από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ώστε τη θέση τους στους ομίλους του Champions League να πάρει το τριφύλλι, αλλά δεν είναι αυτός ο μοναδικός στόχος τους. Σκοπός του Παναθηναϊκού είναι να καταστήσει την UEFA και επισήμως κοινωνό του θέματος, να φέρει το θέμα στην πειθαρχική επιτροπή της και να τονώσει περισσότερο το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Η μπάλα τώρα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της UEFA, οι οποίοι ασφαλώς γνωρίζουν ήδη πολλά σχετικά με την υπόθεση, δεδομένου πως σ' αυτή εμπλέκονται μεταξύ άλλων και πρώην στελέχη ενός μέλους της. Της ΕΠΟ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ