ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έσοδα, μέλη και διαρκείας έφερε η πρόκριση του Παναθηναϊκού

Έσοδα, μέλη και διαρκείας έφερε η πρόκριση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League όπως ήταν λογικό έφερε αύξηση στα διαρκείας του τριφυλλιού, νέα μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και φυσικά ανέβασε τα έσοδα του σωματείου.

Τα πρώτα κέρδη του Παναθηναϊκού από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και τα έξι επιπλέον παιχνίδια στην Ευρώπη ήδη άρχισαν να φαίνονται για τους πράσινους, και δεν μιλάμε για τα μπόνους της UEFA, αλλά όσα έχουν να κάνουν με τα έσοδα από την αύξηση στα διαρκείας του τριφυλλιού, τα νέα μέλη που γράφτηκαν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και την άνοδο των εσόδων του Σωματείου.

Συγκεκριμένα μέσα σε μια εβδομάδα από την πρόκριση και την κλήρωση υπήρξε αύξηση των διαρκείας που ξεπέρασαν τις 5.500 ενώ μέχρι πριν τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι είχαν φύγει κοντά στα 5 χιλιάδες κομμάτια ενώ στο τριφύλλι περιμένουν μέχρι και το ματς με τον Άγιαξ στις 15/9 να συνεχιστεί η κατακόρυφη άνοδος των διαρκείας και να φτάσουν ακόμα και τις 7.000.

Επίσης όπως είναι λογικό αυξήθηκαν και τα μέλη της Παναθηναϊκής συμμαχίας και κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει και άλλο αυτός ο αριθμός καθώς είναι λογικό οι φίλοι των πράσινων να σκέφτονται ότι ως μέλη στο σωματείο θα έχουν προτεραιότητα στα εισιτήρια κάθε αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 10 Ιουλίου η Παναθηναϊκή Συμμαχία αριθμούσε 3.089 μέλη ενώ την Κυριακή 4/9 ο αριθμός αυτός είχε φτάσει τα 5.624 μέλη. Μάλιστα τότε τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί ήταν 563.916,00 ενώ τώρα ο αριθμός των χρημάτων που έχει συγκεντρώσει το σωματείο είναι 877.558,00 ενώ για την ανακατασκευή του γηπέδου τα έσοδα που έχουν συγκεντρωθεί ξεπέρασαν τα 3 εκατ. ευρώ και πλέον είναι 3.078.363,00 ευρώ.

Συνεχίζονται τα έργα στις σουίτες

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται στο "Απόστολος Νικολαϊδης" τα έργα για τις σουίτες επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και μάλιστα τρεις εξ αυτών έχει μπει και το εξωτερικό πλαίσιο. Από Δευτέρα οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν σε φουλ ρυθμούς και δεν αποκλείεται οι σουίτες να είναι έτοιμες για το παιχνίδι με τον Άγιαξ στις 15/9 αλλάζοντας και άλλο την εικόνα της ανακαινισμένης Λεωφόρου και δίνοντας φυσικά και άλλη αίγλη στο "Απόστολος Νικολαϊδης". .

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ