ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εσιέν: "Να γίνω ξανά ο παίκτης που ήμουν"

Εσιέν: "Να γίνω ξανά ο παίκτης που ήμουν"
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν μετά το δεύτερο 90λεπτο του στο ματς με την Βέροια υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι πλέον είναι καλά και παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσει να δείξει τον πραγματικό εαυτό του.

Δυο ενενηντάλεπτα με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο μετράει ο Μάικλ Εσιέν με τον Γκανέζο άσο εδώ και ένα μήνα να είναι απολύτως καλά και να μετέχει κανονικά στα επίσημα ματς του τριφυλλιού.

Ο Γκανέζος άσος μάλιστα στο ματς με την Βέροια, και μάλιστα στο τελευταίο μισάωρο, έδειξε κάποιες από τις δυνατότητες που όλοι γνώριζαν ότι έχει πριν τους τραυματισμούς του βοηθώντας το τριφύλλι να πάρει τη νίκη.

Ο Εσιέν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και τόνισε ότι παιχνίδι με το παιχνίδι ελπίζει να γίνει και πάλι ο παίκτης που ήταν στο παρελθόν.

"Πιστεύω ότι αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας και για την ομάδα. Ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας γιατί όσα συνέβησαν στο ντέρμπι δεν έπρεπε να γίνουν. Ομως συνέβησαν και ακολούθησε το ματς με τον Ηρακλή. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να νικήσουμε τη Βέροια, τα καταφέραμε κι αυτό είναι καλό για την ομάδα.

Έχουμε πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος".

Σε ότι αφορά την κατάσταση που είναι ο ίδιος:
"Αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω λίγο κουρασμένος αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δυστυχώς έμεινα αρκετό καιρό εκτός λόγο τραυματισμού, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι μαζί με την ομάδα και είμαι χαρούμενος που έπαιξα το δεύτερο 90λεπτο μου. Πιστεύω ότι με όσα περισσότερα παιχνίδια παίζω θα μπορέσω να επιστρέψω στον πραγματικό εαυτό μου. Στον ποδοσφαιριστή που ήμουν.

Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να προσπαθήσω να απολαμβάνω το παιχνίδι μου όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Ελπίζω να γίνω ξανά ο παίκτης που ήμουν.

Ήταν κάτι δύσκολο αυτό που πέρασα, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και όταν συμβαίνουν πρέπει να είσαι ήρεμος και να ακούς τις συμβουλές των γιατρών.

Αυτό έκανα και δεν πρόσθεσα πίεση στον εαυτό μου. Απολαμβάνω κάθε στιγμή, συνεχίζω τη θεραπεία μου και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.

Όταν συμβαίνουν οι τραυματισμοί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν μόνο να κριτικάρουν αλλά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου.

Το μόνο που έκανα ήταν να συνεχίσω τη θεραπεία μου ώστε να επιστρέψω. Είμαι απ’ αυτούς που απολαμβάνουν να παίζουν ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα".

Για την απόδοση του στο ματς με την Βέροια:
"Όταν αγωνίζομαι προσπαθώ να είμαι ένας από τους ηγέτες στο γήπεδο, προσπαθώ να μιλάω στους συμπαίκτες μου και αυτό έκανα και στη Βέροια. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, όμως συνεχίσαμε μέχρι τέλους την προσπάθεια και καταφέραμε να σκοράρουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ