ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εσιέν: "Είμαι μαχητής, θα πετάξω ξανά"

Εσιέν: "Είμαι μαχητής, θα πετάξω ξανά"
Εσιέν INTIME SPORTS

Αντίστροφα για την πλήρη επάνοδo στη δράση μετράει ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος στον λογαριασμό του στο instagram ανέβασε βίντεο τραγουδώντας ρέγκε: "Γεννήθηκα στο δρόμο, είμαι ένας μαχητής". (VIDEO)

Το μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού, η σπουδαιότερη για πολλούς μεταγραφή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει καταφέρει να παίξει σε επίσημο αγώνα των "πρασίνων", καθώς ο τραυματισμός του τον πήγε αρκετά πίσω.

Ο Γκανέζος μέσος είναι καλύτερα στην υγεία του, ανεβάζει ρυθμούς διαρκώς και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανυπομονούν να τον δουν σε δράση. Ο διεθνής χαφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται το "fly again" και ο Αφρικανός το σιγοτραγουδά.

Οι στίχοι του τραγουδιού συνδέονται με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Εσιέν, που δίνει μάχη να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. " Γεννήθηκα στο δρόμο είμαι ένας μαχητής, γεννήθηκα ως επιζών, ακόμα και αν προσπαθούν να με λυγίσουν θα πετάξω ξανά" αναφέρεται μεταξύ άλλων στους στίχους του τραγουδιού.

I was born as surviver,even when they try to break me,imma fly again.I luv dis tune#Mavado#Jamaica#mysecondhome

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ