ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχονται οι μάνατζερ, προχωρούν οι επαφές

Έρχονται οι μάνατζερ, προχωρούν οι επαφές

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την άφιξη των ατζέντηδων των Κριστιάν Λεντέσμα και Μουμπάρακ Γουακάσο, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο Sport24.gr.

Την άφιξη στην Αθήνα, των μάνατζερ του Κριστιάν Λεντέσμα και του Μουμπάρακ Γουακάσο, ανέμεναν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Η παρουσία των δύο ατζέντηδων είναι απαραίτητη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Λεντέσμα βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή (8/7) με την επιστροφή της αποστολής από το Τέχελεν της Ολλανδίας, ενώ ο Γουακάσο έφτασε το πρωί του Σαββάτου (9/7). Σύμφωνα με την ενημέρωση των στελεχών της ΠΑΕ, οι δύο μάνατζερ θα έφταναν το απόγευμα της ίδιας μέρας, με διαφορετικές πτήσεις.

Στο μεταξύ, οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να κερδηθεί χρόνος και με τη συνοδεία των εκπροσώπων τους, θα συζητούσαν τους όρους της συνεργασίας τους. Για το τυπικό, δεν υπήρχε φόβος για τραυματισμούς για κανέναν εκ των δύο παικτών.

Με τον Μουμπάρακ Γουακάσο, η υπόθεση εξαρτάται από την αποδέσμευση του από τη Ρουμπίν Καζάν και στον Παναθηναϊκό περιμένουν τα απαραίτητα έγγραφα. Μέχρι στιγμής, η ρωσική ομάδα δεν έχει ανακοινώσει τη λύση του συμβολαίου, ενώ με τον ποδοσφαιριστή έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Όσον αφορά τον Κριστιάν Λεντέσμα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, καταθέτοντας την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει τη διάθεση για την υπέρβαση στο οικονομικό και θέλει να διαπιστώσει και ο ίδιος τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Αργεντινού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ