ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχονται νέα στοιχεία, αντιστρέφεται το κλίμα

Έρχονται νέα στοιχεία, αντιστρέφεται το κλίμα
INTIME SPORTS

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον Τσάκα και την διαμάχη με τον ξενοδοχείο. Ίσως και σήμερα δήλωση του πρίγκιπα Το "τρίτο" πρόσωπο στην επαφή με τον ΠΑΟ, μιλάει για "τελειωμένη" υπόθεση. Επιβεβαιώνει και η πρεσβεία.

Όσο ο χρόνος κυλάει τόσο αποκαλύπτονται γεγονότα και ειδήσεις που επιβεβαιώνουν ολοένα και πιο πολύ την σχέση του Τσάκα με τον πρίγκιπα αλλά και το γεγονός πως ο Σαουδάραβας μεγιστάνας θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει νέα τοποθέτησή του σήμερα, την ώρα που στο προσκήνιο βγήκε η διαμάχη του εκπροσώπου του με τον Αστέρα Βουλιαγμένης για τις καλοκαιρινές κρατήσεις δωματίων.

Έρχεται νέα δήλωση του πρίγκιπα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον της πλευράς του πρίγκιπα, δεν αποκλείεται ο Σουλτάν Αλ Σαούντ να προβεί σε νέα δήλωση μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί και προκειμένου και πάλι να πείσει ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα έχει διαπιστοθεί πως μέσα στον φάκελο που κατέθεσε ο Βλάσης Τσάκας στην παρουσία του στο Δ.Σ. υπήρχαν όλα τα στοιχεία που χρειαζόντουσαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ για να ελέγξουν διαξοδικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και την αξιοπιστία εταιριών από πλευράς του Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ.

Επιβεβαιώνει και η Σαουδική Αραβία

Άλλο ένα στοιχείο που φανερώνει την ύπαρξη του προσώπου είναι σαφώς και η επισημοποίηση του ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πρεσβεία της Σουαδικής Αραβίας στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν στις αρχές της εβ δομάδας η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην χώρα μας θα εκδώσει δελτίο Τύπου, με το οποίο θα αναφέρεται στον Σαουδάραβα πρίγκιπα, θέμα που παρακολουθούν στενά από την ύπαρξή του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και το Σάββατο να εκδοθεί ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει ότι ο πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ είναι υπαρκτό πρόσωπο.

"Αποκαλύψεις" και από το "τρίτο" πρόσωπο

Μετά την αποκάλυψη πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο που είχε κάνει την πρώτη επαφή πριν τον Βλάση Τσάκα, που εμπλέκεται με τις κρατήσεις δωματίων στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, χρησιμοποιώντας την πιστωτική του κάρτα ήταν ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Δαμουλάκης, που προχώρησε στην παρακάτω ατάκα μιλώντας στον Sentra 103,3.

" Η υπόθεση είναι τελειωμένη" και συμπλήρωσε: " Η ομάδα έχει πάει στα χέρια του πρίγκιπα" ρίχνοντας νέα βόμβα στα τελευταία δεδομένα.

Διαμάχη Τσάκα με Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Η ιστοσελίδα "apollon1891.gr" συνεχίζει τις αποκαλύψεις για την απραγματοποίητη επίσκεψη του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σουντ στην Αθήνα στις αρχές Αυγούστου, αποδεικνύοντας διαμάχη για τις κρατήσεις των δωματίων.

Κατ’ εντολή του κ. Τσάκα κλείνονται τρία λουξ μονόκλινα και μία λουξ σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης για τις 31/7. Γίνεται προπληρωμή του ποσού, το οποίο έφτασε τα 2.500 ευρώ, μέσω πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.

Τελικά, η κράτηση μετατίθεται κατά μία μέρα, ωστόσο την 1η Αυγούστου γίνεται οριστική ακύρωση. Το ξενοδοχείο, λόγω του ότι η ακύρωση έγινε εντός 24ώρου, δεν δέχεται να επιστρέψει τα χρήματα και χρεώνει κανονικά το ποσό.

Στις 21/9, ωστόσο, κατ’ εντολή του κατόχου της κάρτας, η τράπεζα στέλνει αίτημα αμφισβήτησης της συναλλαγής, ζητώντας την ακύρωσή της" αναφέρεται και γίνεται λόγος για προγραμματισμένο ραντεβού του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον πρίγκιπα την 1η Αυγούστου, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε αφού ο Σαουδάραβας μεγιστάνας δεν επισκέφτηκε τελικά την Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ