ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχονται Κουλιμπαλί, Κάτσε, υπογράφει ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την Τρίτη αναμένονται να βρίσκονται στην Αθήνα οι Έργκους Κάτσε και Ουσμάν Κουλιμπαλί ενώ την ίδια μέρα θα πέσουν τελικά και οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετά ζητήματα που είναι ανοιχτά στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κλείσουν στη διάρκεια της Τρίτης (3/7). Αυτό γιατί αναμένονται στην Αθήνα οι Έργκους Κάτσε και Ουσμάν Κουλιμπαλί ενώ την ίδια μέρα, τελικά, θα πέσουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό.

Οι περιπτώσεις των δυο ποδοσφαιριστών φυσικά και δεν είναι ίδιες. Ο Κάτσε θα έρθει στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και ανάλογα τι ώρα θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα δεν αποκλείεται να μεταβεί απευθείας για εργομετρικές εξετάσεις.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κουλιμπαλί όμως. Ο αμυντικός από το Μάλι αναμένεται στην Ελλάδα αλλά πρώτα απ' όλα θα έχει μια συνάντηση με το Νίκο Νταμπίζα για να δει τι θα κάνει και αν θα παραμείνει στο τριφύλλι. Εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους πράσινους αλλά τόσο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού όσο και ο Γιώργος Δώνης θέλουν να παραμείνει στο τριφύλλι.

Για αυτό ακόμα και αν περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και βρεθεί και στη πρώτη προπόνηση των πράσινων την Τετάρτη όλα στην περίπτωση του θα ξεκαθαρίσουν από τη συζήτηση που θα έχει με τον Νταμπίζα.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ "ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ" Ο ΔΩΝΗΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στην διάρκεια της Τρίτης τώρα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκού. Αυτό δεν έγινε ούτε την Δευτέρα και σήμερα ο Έλληνας προπονητής θα βρεθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Ο Δώνης την Δευτέρα βρισκόταν στην Αθήνα αλλά δεν έκανε την εμφάνιση του ούτε στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ούτε στον "Φιλοκτήτη" όπου πέρασαν εργομετρικά τεστ οι πράσινοι. Εκεί είχε στείλει τον γυμναστή του, Γρηγόρη Γεωργίτσα, ο οποίος και παρακολουθούσε από κοντά τα τεστ που πέρναγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τη πρώτη συγκέντρωση των πράσινων, όλοι πλην Κάτσε, Κουλιμπαλί, βρέθηκαν αρχικά στο "Γ. Καλαφάτης" για κάποια τεστ και μετρήσεις ενώ εν συνεχεία ένα γκρουπ, αποτελούμενο από δεκαπέντε ποδοσφαιριστές πήγε για εργομετρικά τεστ και κάποιοι εξ αυτών στο "Υγεία" για τις ιατρικές εξετάσεις.

Οι πράσινοι που βρέθηκαν τελικά την Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού ήταν οι:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος.

Αμυντικοί: Γιόχανσον, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζερβόπουλος, Βαλμάς, Οικονομόπουλος,

Μέσοι: Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Μίγγος.

Επιθετικοί: Μουνιέ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Δημήτρουλας, Σέχου.

ΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ Ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ

Εν τω μεταξύ από την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού δεν έλειψε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού καθώς ο Φάνης Τζανδάρης έχει ένα μικρό οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Μια ενόχληση που αποκόμισε στην διάρκεια μιας άσκησης από το πρόγραμμα που ακολουθούσε και είχε πάρει από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Δεν είναι κάτι το σοβαρό όμως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά και να πάρει μέρος σε όλη την εκγύμναση των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ