ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται και υπογράφει ο Πράνιτς

Έρχεται και υπογράφει ο Πράνιτς

Στην Ελλάδα αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8) ο Ντάνιελ Πράνιτς για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Λεπτομέρειες απομένουν για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης μπακ-χαφ έλυσε την συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον τριφύλλι.

Αρχικά ο Κροάτης άσος αναμενόταν στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο επειδή δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Πορτογαλία για την Ελλάδα (μόνο με ενδιάμεση στάση), θα βρίσκεται σήμερα (31/8) στη χώρα μας και θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" την αναμέτρηση με την Βέροια.

Παρακολουθείστε την 3η εκπομπή SUPER BALL την Κυριακή 1/9 στις 23:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 3ης αγωνιστικής καθώς και η αποκλειστική συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος για τα σχέδια του ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Ο Πράνιτς αναμένεται να είναι στην Αθήνα στις 12.15, καθώς θα έρθει με πτήση από το Μόναχο, ενώ ο μάνατζερ του θα είναι στην χώρα μας μισή ώρα αργότερα (12.45) με πτήση από το Άμστερνταμ.

Ο Κροάτης άσος είναι ξεκάθαρα μια μεταγραφή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, την ίδια στιγμή που έρχεται ξανά στο προσκήνιο και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ