ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται στην Αθήνα ο Χίλιεμαρκ

Swedens Oscar Hiljemark, left, jumps for the ball beside Portugals Bernardo Silva during the Euro U21 soccer championship final match between Sweden and Portugal, at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Tuesday, June 30, 2015. (AP Photo/Petr David Josek)
Swedens Oscar Hiljemark, left, jumps for the ball beside Portugals Bernardo Silva during the Euro U21 soccer championship final match between Sweden and Portugal, at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Tuesday, June 30, 2015. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (31/8) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει και η μεταγραφή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές έχει επιτευχθεί από το βράδυ της Τετάρτης (30/8) και πλέον αυτό που μένει είναι να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της.

Η Τζένοα θα παραχωρήσει δανεικό τον Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο και μένει να διευκρινιστεί εάν θα προβλεφθεί οψιόν αγοράς.

Πάντως είναι μία περίπτωση που προέκυψε τις τελευταίες ώρες και ο Ουζουνίδης έσπευσε να την εκμεταλλευτεί. Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αναμένεται να φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 2.30 με πτήση από το Μιλάνο και στη συνέχεια να οδηγηθεί κατευθείαν για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις καθώς και για την υπογραφή των συμβολαίων.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώνεται στις 8μ.μ. ώρα Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίφτινγκ στα μετόπισθεν
Συμφώνησε και έρχεται ο Χίλιεμαρκ
Μουνιέ: "Παίζω και αύριο το πρωί"

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ