ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται ο ατζέντης του Σίλντενφελντ

Έρχεται ο ατζέντης του Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους Φύσσα και Βόκολο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε επαφή με τον πρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς.

Καθοριστική συνάντηση με τον ατζέντη του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα έχουν στη διάρκεια της εβδομάδας, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, προκειμένου να συζητήσουν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους από τον Ιούλιο του 2015 και έπειτα.

Ο μάνατζερ του Κροάτη στόπερ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, κατόπιν καλέσματος και του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να λάβει την απόφαση του το συντομότερο δυνατό.

Η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβλέπει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με πάγιες απολαβές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ και αρκετά μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Ο Σίλντενφελντ ζητά περισσότερα από 400.000 ευρώ σε ετήσια βάση και η διαφορά δεν έχει καλυφθεί, ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχει λάβει πρόταση με περισσότερα χρήματα.

Ο Σίφο έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να ολοκληρώσει τις επαφές του με τους ενδιαφερόμενους στα τέλη Απριλίου, ώστε ο ίδιος να πάρει την απόφαση του στις αρχές Μαΐου και να κάνει τις διακοπές του, ξένοιαστος.

Στο μεταξύ, την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, επικοινώνησε με τον ατζέντη του Σίλντενφελντ και του κατέθεσε νέα πρόταση με βελτιωμένους όρους.

Ο Μάμιτς επανέλαβε στους Κροάτες δημοσιογράφους ότι θέλει τον στόπερ του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι έχει προσεγγίσει τον 35χρονο Βόσνιο στόπερ, Εμίρ Σπάχιτς, ως εναλλακτική λύση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ