ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται και υπογράφει ο Σιφναίος στον Παναθηναϊκό

Έρχεται και υπογράφει ο Σιφναίος στον Παναθηναϊκό

Η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα είναι όπως όλα δείχνουν ο 21χρονος επιθετικός Μαρκ Σιφναίος καθώς επήλθε συμφωνία και το Σάββατο αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στο τριφύλλι. (VIDEO)

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μαρκ Σιφναίος καθώς ανάμεσα στο τριφύλλι και τον 21χρονο επιθετικό υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ο Σιφναίος αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο για να υπογράψει το συμβόλαιο του και εν συνεχεία να αναχωρήσει κανονικά τη Δευτέρα με την ομάδα του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο ελληνοολανδός επιθετικός θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του τριφυλλιού δίνοντας μια ακόμα λύση στον Γιώργο Δώνη ενόψει και των φιλικών που θα ακολουθήσουν. Ο Σιφναίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο ινδικό πρωτάθλημα, αρχικά με τους Κεράλα Μπλάστερς (12 συμ./4 γκολ) και έπειτα με τη Γκόα (7 συμ./1 γκολ), με την οποία αγωνίστηκε στην ημιτελική φάση των play offs.

Ο Σιφναίος έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο και κατανοώντας ότι άλλη μία σεζόν στην Ινδία θα μπορούσε να τον εξοστρακίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο 21χρονος επιθετικός παίζει στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να χαρακτηρίζεται ως ο "βαρύς φορ" και διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ