ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εργομετρικά και προπόνηση στον Παναθηναϊκό

Εργομετρικά και προπόνηση στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης".

Συνέχεια στα εργομετρικά τεστ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί με τους πράσινους να βρίσκονται στον "Φιλοκτήτη" και να περνούν από εργομετρικό έλεγχο. Το απόγευμα βέβαια προπονήθηκαν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει playoffs.

Tο πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα και παιχνίδια σε μικρό χώρο. Ο Ζέκα απουσίασε με άδεια, ενώ ο Πέτριτς έκανε ξανά θεραπεία το πρωί και απουσίασε το απόγευμα και ο Πράνιτς έκανε θεραπεία το πρωί και ατομικό το απόγευμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν και πάλι την Κυριακή το πρωί.

Την Μεγάλη εβδομάδα το φιλικό των πράσινων

Εν τω μεταξύ την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθεί κάποιο φιλικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού όπως αναμενόταν αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί στην διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας. Ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια μέρα θα γίνει και κόντρα σε ποιον αντίπαλο.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των πράσινων το αρχικό πλάνο περιλάμβανε προπόνηση μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο και ρεπό την Κυριακή του Πάσχα. Τώρα που τα playoffs όμως θα αρχίσουν πιο αργά δεν αποκλείεται να αλλάξει το πλάνο και οι παίκτες του τριφυλλιού να έχουν μια μέρα παραπάνω ρεπό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ