ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εργομετρικά και εξετάσεις σε γκρουπ από Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ειδοποιήθηκαν την Παρασκευή πως την Δευτέρα πρέπει να βρίσκονται στο "Γ. Καλαφάτης" για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Ιούλιος έρχεται σε λιγότερο από 24ώρες και παράλληλα ήρθε και η ώρα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις προπονήσεις και να ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει ο Νίκος Νταμπίζας στην τελευταία συγκέντρωση των πράσινων ήταν πως στο διάστημα 2 έως 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Έτσι και έγινε με τον τιμ μάνατζερ του τριφυλλιού, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, να παίρνει τηλέφωνα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να τους ενημερώσει για τη πρώτη της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις από γκρουπ από την Δευτέρα (2/7) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και προπόνηση. Αν και ουσιαστικά η πρώτη της νέας σεζόν θα γίνει την Τετάρτη (4/7).

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ειδοποιήθηκαν ήταν και αρκετά παιδιά που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ20 αλλά και φυσικά οι τρεις δανεικοί που επιστρέφουν (Βαλμάς, Μίγγος και Αγγελόπουλος).

Βέβαια δεν αποκλείεται οι ειδοποιήσεις να συνεχιστούν και σήμερα και ουσιαστικά την Δευτέρα να ξέρουμε ακριβώς τους παίκτες που θα βρεθούν στην προετοιμασία ενώ ανάλογα και με τα κενά που θα προκύψουν ίσως κληθούν κάποιοι ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ