ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εργασίες στη Λεωφόρο και στο Κορωπί

Εργασίες στη Λεωφόρο και στο Κορωπί
INTIME SPORTS

Στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και στο "Γεώργιος Καλαφάτης" εκτελούνται εργασίες για τη βελτίωση των υποδομών και θα προχωρούν παράλληλα με τις δραστηριότητες της ομάδας του Παναθηναϊκού. Απορροφά το ΦΠΑ Η ΠΑΕ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των υποδομών, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας, να απολαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες.

Στόχος ήταν το καλοκαίρι του 2015 να βελτιωθούν οι διαθέσιμες εγκαταστάσεις και ήδη, εκτελούνται εργασίες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αντικαταστάθηκε το μάτριξ με ένα νεότερης τεχνολογίας, το οποίο, μάλιστα, δεν πρόκειται να κοστίσει αφού αποτελεί χορηγία. Επίσης, αρχίζει η αφαίρεση των καγκέλων και των κιγκλιδωμάτων στις θύρες του κόρνερ και θα τοποθετηθεί πλέξιγκλας, ώστε να αυξηθεί η ορατότητα και η ασφάλεια.

Στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, το σημαντικότερο έργο αφορά την ανακατασκευή των ξενώνων, που φιλοξενούν τα παιδιά της ακαδημίας. Εδώ και μερικές ημέρες, οι εσωτερικοί έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Επίσης, αντικαταστάθηκε ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, οι σωληνώσεις και αρκετά πλέγματα στις εγκαταστάσεις. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η δενδροφύτευση και το κλείσιμο της πισίνας, που δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Απορροφά το ΦΠΑ η ΠΑΕ

Ο νέος φορολογικός κώδικας που ψηφίστηκε από τη Βουλή, επιφέρει αύξηση της φορολόγησης των εισιτηρίων διαρκείας από το 13% στο 23%. Ασφαλώς, πρόκειται για μία σημαντική επιβάρυνση για τα ταμεία της ΠΑΕ, ωστόσο, δεν πρόκειται να μετακυλιστεί στους φιλάθλους. Οι τιμές θα παραμείνουν αμετάβλητες, όπως έχουν ανακοινωθεί από την αρχή του καλοκαιριού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ