ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώθηκε το τράβηγμα για τον Μολέντο

Επιβεβαιώθηκε το τράβηγμα για τον Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξετάσεις έδειξαν διάταση στον δεξιό τετρακέφαλο του Ροντρίγκο Μολέντο και ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 10 ήμερες. Άλλοι τέσσερις οι απόντες.

Επιβεβαιώθηκε η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για τον Ροντρίγκο Μολέντο, αφού τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στα οποίες υποβλήθηκε την Κυριακή (20/3) έδειξαν τράβηγμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ υποβλήθηκε σε θεραπεία στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες. Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη, όμως το θετικό είναι πως δεν θα απουσιάσει από ματς του Παναθηναϊκού λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων.

Στο μεταξύ, ο Μαρινάκης υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και απουσίασε από το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού, ενώ οι Πράνιτς και Πέτριτς έκαναν θεραπεία και ο Τελάντερ ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Ο Στραματσόνι παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα (21/3) και την Τρίτη (22/3) και τους περιμένει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" την Τετάρτη (23/3).

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ