ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώθηκε η θλάση του Τσάβες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντρές Τσάβες θα μείνει έναν μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση. Νέος τραυματισμός για τον Βιγιαφάνιες, που θα μείνει εκτός για τρεις μέρες.

Εκτός την αβεβαιότητα που δημιουργεί η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί τους πολλούς τραυματισμούς. Οι εκτιμήσεις για τον Αντρές Τσάβες επιβεβαιώθηκαν από τη μαγνητική τομογραφία και ο Αργεντινός επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 3-4 εβδομάδες.

Ο 26χρονος στράικερ υπέστη εκτεταμένη θλάση στη μεσότητα του δεξιού ημιτενοντόδους και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, με σκοπό να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ακόμα, ο Βιγιαφάνιες έκανε εξέταση με υπερηχογράφημα όπου διαγνώστηκε θλαστικό τραύμα στην έσω κεφαλή του δεξιού γαστροκνήμιου. Θα κάνει τρεις ημέρες ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Θεραπεία έκαναν οι Τσάβες, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Λουτσιάνο βρίσκεται στο προεγχειρητικό στάδιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο, συνέχισαν με συνδυαστικές πάσες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ανοίγματα. Τη Δευτέρα (25/9) οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ