ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώθηκε η διάγνωση για τον Ζέκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα υπέστη κάκωση έσω μηνίσκου και άρχισε θεραπεία, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Σκίμπε για το ματς με τη Βοσνία, αφού έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Τούμπα.

Η αρχική διάγνωση για τον τραυματισμό του Ζέκα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, επιβεβαιώθηκε με τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Πορτογάλος τη Δευτέρα (29/5). Ο αρχηγός έχει υποστεί κάκωση έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετές ημέρες.

Έτσι και αλλιώς, ο Ζέκα δεν επρόκειτο να αγωνιστεί στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική των play offs, αφού είναι τιμωρημένος. Το πρόβλημα δημιουργείται για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βοσνία στις 9 Ιουνίου στη Ζένιτσα. Ο Πορτογάλος άρχισε θεραπεία και θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεση του Σκίμπε.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, πάσες με τελειώματα και παιχνίδι.Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία.

Προς το τέλος του προγράμματος αποχώρησε ο Χουχούμης με σύσπαση στο γαστροκνήμιο, ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ