ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαίωση από Βραζιλία, είδηση σε όλη την Ευρώπη

Επιβεβαίωση από Βραζιλία, είδηση σε όλη την Ευρώπη

Η είδηση-βόμβα περί απόκτησης του Ροναλντίνιο έκανε γρήγορα τον γύρο της Ευρώπης ωστόσο ενδιαφέρον είναι η επιβεβαίωση της πρότασης εκ Βραζιλίας!

Τον γύρο της Ευρώπης και όχι μόνο έχει κάνει η είδηση "βόμβα" που αποκάλυψε ο συνεργάτης του Σουλτάν Αλ Σαούντ περί απόκτησης του Ροναλντίνιο από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που έχει ωστόσο μεγάλη σημασία είναι η επιβεβαίωση της πρότασης από τα "χείλη" των Βραζιλιάλων. Την είδηση για την απόκτηση του Ροναλντίνιο είχε αποκαλύψει στα ελληνικά ΜΜΕ, ο Βλάσης Τσάκας.

Επιβεβαίωση των Βραζιλιάνων

Η εγκυρότερη εφημερίδα στην Βραζιλία, η "globoesporte" στην ηλεκτρονική της μορφή επιβεβαιώνει απόλυτα την ύπαρξη ενδιαφέροντος από τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, δίνοντας νέα διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, η "globoesporte.com" αναφέρει πως τρεις σύλλογοι θέλουν να αποκτήσουν τον "R10" εκ των οποίων η μία είναι και ο Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας πλήρως την "αποκάλυψη" του συνεργάτη του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Επιβεβαίωση από Βραζιλία, είδηση σε όλη την Ευρώπη

Η δεύτερη είναι η πρώην ομάδα του βραζιλιάνου, η Παρί Σεν Ζερμέν και η τρίτη είναι μια ομάδα από την Κίνα.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο της τονίζει πως ήδη έχει κοινοποιηθεί στον Αζίζ ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον σούπερ σταρ, κάτι που το γνωρίζει και η "Traffic", την εταιρεία μάνατζερ η οποία έχει ένα μέρος των δικαιωμάτων του βραζιλιάνου άσου.

Διαφορετική άποψη της προέδρου της Φλαμένγκο

Η έτερη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "UOL Esporte" αφού αναφέρει το θέμα το προχώρησε επικοινωνώντας με την πρόεδρο της Φλαμένγκο, Πατρίσια Αμορίμ, η οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων:

" Σύντομα θα έχει διευθετηθεί το θέμα με τον Ροναλντίνιο (του οφείλονται μισθοί τριών μηνών ), ώστε να μείνει μαζί μας και να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για τα επόμενα χρόνια.

Σε ερώτηση αν φύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ τόνισε: "Όχι δεν θα φύγει κανείς, αλλά αντιθέτως θα ασχοληθούμε με μεταγραφές για να ενισχύσουμε την ομάδα."

Θέμα και στην Ευρώπη

Εκτός από τους συμπατριώτες του Ροναλντίνιο, στην Ισπανία και την Πορτογαλία έχει γίνει ήδη θέμα αναφοράς η είδηση με το ενδιαφέρον απόκτησης του Παναθηναϊκού.

H "Εl Mundo Deportivo" έχει ως πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της το συγκεκριμένο ρεπορτάζ συμπεριλαμβάνοντας τη δήλωση του συνεργάτη του πρίγκιπα, Βλάση Τσάκα με όλες τις λεπτομέρειες.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται και τα ιδιωτικά ταξίδια του Βραζιλιάνου άσου στην Ελλάδα στο παρελθόν αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει σε ανύποπτο χρόνο ότι "αυτή η χώρα μου αρέσει πολύ".

Αξίζει να αναφέρουμε πως την είδηση ανέφεραν τόσο η "Record" και η "A' Bola" της Πορτογαλίας, η "Sport" της Βαρκελώνης και η "As" της Μαδρίτης αλλά και η ιστοσελίδα "Goal".

Δείτε του λόγου το αληθές:

Το τρέιλερ του Sport24.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ