ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαίωση και διαβεβαίωση για τον Πατσίνι

Foto LaPresse - Fabio Ferrari
06/01/2016 Torino ( Italia)
Sport Calcio
Juventus Fc - Hellas Verona
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Juventus Stadium"
Nella foto: Giampaolo Pazzini (Hellas Verona Football Club); 

Photo LaPresse - Fabio Ferrari
06 January 2016 Turin ( Italy)
Sport Soccer
Juventus Fc - Hellas Verona
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Juventus Stadium" Stadium 
In the pic:  Giampaolo Pazzini (Hellas Verona Football Club);
Foto LaPresse - Fabio Ferrari 06/01/2016 Torino ( Italia) Sport Calcio Juventus Fc - Hellas Verona Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Juventus Stadium" Nella foto: Giampaolo Pazzini (Hellas Verona Football Club); Photo LaPresse - Fabio Ferrari 06 January 2016 Turin ( Italy) Sport Soccer Juventus Fc - Hellas Verona Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Juventus Stadium" Stadium In the pic: Giampaolo Pazzini (Hellas Verona Football Club); LAPRESSE

Ο πρόεδρος της Ελλάς Βερόνα, Μαουρίτσιο Σέτι, επιβεβαίωσε ότι ο Πατσίνι έχει δεχτεί κρούση από τον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να φύγει.

Η προσέγγιση του Τζιανπάολο Πατσίνι από τον Αντρέα Στραματσόνι έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν φαίνεται να έχει φέρει αποτελέσματα... Διότι ο 31χρονος επιθετικός έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ελλάς Βερόνα, ακόμα και εάν υποβιβαστεί από τη Serie A.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μία επιλογή για τον Πατσίνι, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Σέτι, ο οποίος, όμως, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι "ο Πατσίνι δεν μετακινείται, είναι εδώ και θα παραμείνει".

Σύμφωνα με τον Σέτι, ο Πατσίνι είναι ένα σύμβολο για την Ελλάς Βερόνα, δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο και δεν πρόκειται να κάνει χρήση του όρου αποδέσμευσης, στην περίπτωση του υποβιβασμού. Αντίθετα, ο 31χρονος στράικερ φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στον πρόεδρο ότι θα συνεχίσει, οτιδήποτε και αν συμβεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ