ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαίωσε και η Άαλμποργκ για τον Θελάντερ

Επιβεβαίωσε και η Άαλμποργκ για τον Θελάντερ
INTIME SPORTS

Η Άαλμποργκ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ράσμους Θελάντερ στον Παναθηναϊκό και ο αθλητικός διευθυντής της εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τη συνεργασία με μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, η Άαλμποργκ μέσω της ιστοσελίδας της, γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ράσμους Θελάντερ.

"Το σημαντικό είναι ότι καταλήξαμε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και ευχόμαστε τα καλύτερα στον Ράσμους για την εξωτική περιπέτεια που τον περιμένει στην Αθήνα. Για άλλη μία φορά, θέλουμε να εκφράσουμε την υπερηφάνεια μας γιατί πουλήσαμε έναν ποδοσφαιριστή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα του εξωτερικού" ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής των Δανών, Αλάν Γκάαρντε.

Από την πλευρά του, ο Θελάντερ σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άαλμποργκ ότι "πάντα είχα μεγάλες προσδοκίες για την καριέρα μου, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να κάνω το μεγάλο βήμα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός".

Ο Ράσμους Θελάντερ αγωνίστηκε σε 76 παιχνίδια με τη φανέλα της Άαλμποργκ και σκόραρε 4 γκολ.

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- Puma

Η PUMA, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσφέρει στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έκπτωση 20% στην αγορά προϊόντων της, με την επίδειξη της κάρτας Μέλους.

Η έκπτωση ισχύει για τα ακόλουθα καταστήματα:

Μπουτίκ Λ. Αλεξάνδρας, οδός Τσόχα, θύρα 9-11, τηλ.: 2106437333

Περιστέρι, Λ. Κηφισού 86-88, τηλ.: 210-5758450

Πειραιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 138, τηλ.: 210-4224606

Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας, τηλ.: 210- 8085828

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ