ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώνουν από την Ιταλία για Παναθηναϊκό και Αντέι

Juventus Argentinian foward Carlos Tevez (L) fights for the ball with Sassuolo's defender Luca Antei during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Juventus Argentinian foward Carlos Tevez (L) fights for the ball with Sassuolo's defender Luca Antei during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν ότι ο Παναθηναϊκός και η Σασουόλο κατέληξαν σε συμφωνία για τον 18μηνο δανεισμό του 23χρονου στόπερ, Λούκα Αντέι.

Από το Σάββατο (9/1) έχει καταγραφεί από το ρεπορτάζ ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σασουόλο για τον 18μηνο δανεισμό του 23χρονου στόπερ, Λούκα Αντέι. Την πληροφορία επιβεβαίωσαν δύο ημέρες αργότερα τα ιταλικά ΜΜΕ, με δημοσιεύματα του "tuttomercatoweb" και του "calciomercato".

Επιπροσθέτως, αναφέρουν ότι θα προβλεφθεί όρος που θα δίνει στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να αγοράσει από τη Σασουόλο τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή έναντι συγκεκριμένου ποσού, μετά την παρέλευση του 18μήνου. Ακόμα, η Βερόνα και η Βιτσέντζα καραδοκούν για την περίπτωση που ο Αντέι δεν συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα.

Ο Αντέι έχει προκριθεί ως μία καλή λύση από τον Στραματσόνι, αλλά προς το παρόν ο προπονητής του Παναθηναϊκού ασχολείται με έναν πιο έμπειρο στόπερ. Εφόσον δεν ευοδώσουν οι προσπάθειες του, τότε θα ενεργοποιήσει την επιλογή του Αντέι και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ