ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιθεώρησε τις εργασίες ο Αλαφούζος

Επιθεώρησε τις εργασίες ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθεώρησε την αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων στις θύρες του κόρνερ και έλεγξε την ορατότητα που προσφέρουν τα πλέξιγκλας. (VIDEOS)

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε την Τρίτη (21/7) για τις εργασίες που εκτελούνται στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και οι οποίες αφορούν τη βελτίωση της ορατότητας για τους θεατές, στις θύρες του κόρνερ.

Την αποτελεσματικότητα των αλλαγών θέλησε να ελέγξει 1,5 ώρα πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο για το γηπεδικό, Γιάννη Παναγιωτίδη, κάθισε στη θύρα 12 για ένα πεντάλεπτο, θέλοντας να διαπιστώσει τη βελτίωση.

Στην εν λόγω θύρα, καθώς και στην 1, τα κιγκλιδώματα και τα δίχτυα αφαιρέθηκαν και τοποθετήθηκε πλέξιγκλας, για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη θέαση. Οι εργασίες στις θύρες 5 και 8, θα ολοκληρωθούν πριν το εντός έδρας παιχνίδια με τη Μπριζ.

Επιπλέον, οι δύο άνδρες σταμάτησαν μπροστά και από τις θύρες 13-14 και συζήτησαν για ένα λεπτό, προφανώς για το δίχτυ που θα τοποθετηθεί πάνω από το πέταλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ