ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιθεώρησαν τα έργα στη Λεωφόρο Αλαφούζος και Καμίνης

Επιθεώρησαν τα έργα στη Λεωφόρο Αλαφούζος και Καμίνης

Οι Γιάννης Αλαφούζος και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επιθεώρησαν τις έως τώρα εργασίες στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η κοινή παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Δήμαρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνης στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για τις εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" έδωσαν την ευκαιρία και στους δυο άνδρες να δουν από κοντά την εξέλιξη των έργων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να συζητήσουν για αρκετή ώρα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ιστορικό του γήπεδο.

Οι δυο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα παρουσία και του Χρήστου Παναγόπουλου και του Δημήτρη Γόντικα. Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία των έργων και το πως κυλάνε αυτά, ρωτούσε τον Γιάννη Αλαφούζο για το πότε θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του χλοοτάπητα ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού του είπε και πάλι και για την αλλαγή που πρέπει να υπάρξει στο νόμο Μπιρμπίλη για να μπορέσει το Τριφύλλι να προχωρήσει και σε άλλα έργα.

Εν συνεχεία ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος έμεινε για αρκετή ώρα στην Λεωφόρο κοιτούσε συνέχεια δεξιά και αριστερά και επεσήμανε εργασίες που θα έπρεπε να γίνουν τόσο στα επίσημα όσο και στις άλλες θύρες του γηπέδου ενώ μετά μπήκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δει από κοντά τις εργασίες και πόσο αυτές έχουν προχωρήσει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα και την Κυριακή υπήρχαν εργάτες που δούλευαν τους εκσκαφείς με τον χλοοτάπητα να έχει φύγει όλος πλέον και να γίνονται εργασίες και στο έδαφος ώστε την επόμενη εβδομάδα να αρχίσουν τα αποστραγγιστικά έργα και εν συνεχεία να τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας. Είναι θετικό πάντως πως οι εργασίες δεν σταματάνε ακόμα και τις Κυριακής.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μάλιστα ήταν ενθουσιασμένος από την πορεία των έργων και μάλιστα εν συνεχεία ανέβασε φωτογραφίες και στον λογαριασμό του στο twitter.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ