ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιτέλους, βρήκαμε τον Ιμπάρμπο!

Επιτέλους, βρήκαμε τον Ιμπάρμπο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν επέστρεψε στην Αθήνα μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια, δόθηκε ξεκάθαρο στίγμα για το που βρίσκεται ο Κολομβιανός επιθετικός! Διαβάστε στο Sport24.gr. (PIC)

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Κάλιαρι και της Ουχάν Ζαλ για τη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο εντείνονται, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει ενεργοποιήσει την πειθαρχική διαδικασία για την αδικαιολόγητη απουσία του ποδοσφαιριστή και περιμένει την οριστική κατάληξη.

Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες απορίες της υπόθεσης είναι που βρίσκεται ο Κολομβιανός επιθετικός! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν επέστρεψε ποτέ στην Αθήνα, μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης άδειας που παραχωρήθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Ιμπάρμπο ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram, αλλά δεν διευκρίνιζε το πότε τραβήχτηκε, ούτε το μέρος. Μέχρι που το βράδυ της Κυριακής (8/1) δόθηκε ένα συγκεκριμένο στίγμα για την τοποθεσία που βρίσκεται ο 26χρονος επιθετικός.

Το εστιατόριο "La Casa De Socorro", που εδράζεται στο προάστιο Καρταγένα, στην πόλη Μπογκοτά της Κολομβίας, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον Ιμπάρμπο, στο επίσημο προφίλ που διατηρεί στο Facebook.

Ο Κολομβιανός ήταν ευδιάθετος και πόζαρε χαμογελαστός, δείχνοντας να μην αγχώνεται ιδιαιτέρως για το μέλλον του... Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ