ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιτέλους πληρωμές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κωνσταντίνου

Επιτέλους πληρωμές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στους εργαζόμενους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στους οποίους θα καταβληθεί σήμερα ένας μισθός και την επόμενη εβδομάδα ένας επιπλέον από τους συνολικά έξι οφειλόμενους.

Είναι πια... είδηση όταν γίνονται πληρωμές στους εργαζόμενους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου τους μετέφερε χαρμόσυνα νέα στη σημερινή ομιλία του.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι σήμερα θα τους καταβληθεί ένας μισθός και την επόμενη εβδομάδα ένας επιπλέον, ώστε να μειωθεί η "τρύπα" του χρέους της εταιρείας προς το υπαλληλικό προσωπικό, η οποία φτάνει για τους περισσότερους εργαζόμενους στους έξι μισθούς ("τρέχει" ο έβδομος του Φεβρουαρίου).

Εν αντιθέσει με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη εβδομάδα και ορισμένες "εκτός τόπου και χρόνου" ατάκες του οικονομικού στελέχους Αλέκου Σφυρή, το κλίμα σήμερα ήταν σαφέστατα καλύτερο, η συζήτηση πολύ πιο ήπια και η διάθεση όλων πιο συναινετική.

Ο Κωνσταντίνου μετέβη εν συνεχεία στο Κορωπί για να συνομιλήσει και με τους παίκτες για τις οφειλές, προτού "πετάξουν" το απόγευμα με προορισμό τα Γιάννενα ενόψει του αυριανού ματς.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Deepfake: Tο παράνομο πορνό που εκθέτει το Hollywood

Είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσεις άθελά σου στο επόμενο viral porn video.

Μια προπόνηση crossfit για κάψιμο λίπους

Ένα δυναμικό workout με αλτήρες και σχοινάκι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24