ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή χωρίς Κατσουράνη, Λέτο, Κουίνσι

Επιστροφή χωρίς Κατσουράνη, Λέτο, Κουίνσι

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην έχει στην διάθεση του τον Κώστα Κατσουράνη αλλά και τους Λέτο, Κουίνσι που γυμνάστηκαν μόνοι τους. Επιστρέφει την Τετάρτη ο Καντέ.

Κλινήρης παρέμεινε και την Τρίτη, ημέρα επιστροφής των πράσινων στις προπονήσεις, ο Κώστας Κατσουράνης με τον άσο του Παναθηναϊκού να μην δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Παράλληλα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είδε ούτε τους Λέτο, Κουίνσι να μπαίνουν σε φουλ πρόγραμμα καθώς και οι δυο έκαναν μόνοι τους ατομικό.

Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Γκανέζος θα δοκιμάσουν να μπουν την Τετάρτη σε φουλ πρόγραμμα και αν τα καταφέρουν θα τεθούν στην διάθεση του Φερέιρα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα ο Μπουμσόνγκ την Τρίτη γυμνάστηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς μετά από αρκετό καιρό και πλέον μετράει αντίστροφα για να επανέλθει στα παιχνίδια των πράσινων.

Την Τετάρτη τώρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα δει μετά από αρκετό καιρό στην Παιανία και τον Σεντρίκ Καντέ ο οποίος επιστρέφει από το Μάλι και τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης τώρα όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ