ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις με 13 απουσίες στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στις προπονήσεις με 13 απουσίες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Τις περισσότερες απουσίες από κάθε άλλη φορά μέτρησε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή ο Γιάννης Αναστασίου.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου με τον τεχνικό των πράσινων που επέστρεψε και αυτός από την Ολλανδία να μετράει ένα σωρό απουσίες.

Ο 42χρονος προπονητής γέμισε το απουσιολόγιο του καθώς για διάφορους λόγους απουσίαζαν 13 ποδοσφαιριστές από το πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά πλην των δέκα διεθνών οι Ταυλαρίδης και Πέτριτς έχουν άδεια ενώ απών ήταν και ο Μπούρμπος που ταλαιπωρείται από ωτίτιδα ενώ ο Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σε αντίθεση επέστρεψαν οι Ζέκα, Μπούι ενώ το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επέστρεψαν στο Κορωπί και τις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και στο τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Απουσίασαν οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ, Μπερίσα, Δώνης, Μαυρίας, Χουχούμης και Κότσαρης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως και οι Πέτριτς και Ταυλαρίδης, με άδεια, αλλά και ο Μπούρμπος που έχει ωτίτιδα. Ο Νίνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ