ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα για τους Νέους του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΑΕΚ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-0 της ΑΕΛ την Κυριακή το μεσημέρι στο Κορωπί αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με τεσσάρα για την Κ20 του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν με χαρακτηριστική ευκολίας της ΑΕΛ με 4-0 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο Γ. Καλαφάτης.

Ο Βαγγέλης Σάμιος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα και είδε την ομάδα του να έχει τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και να παραμείνει μετά απ' αυτή τη νίκη στην 2η θέση, πέντε βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της ΑΕΛ με τους "βυσσινί" να έχουν και την κούραση αφού πραγματοποίησαν αυθημερόν το ταξίδι και έφτασαν στην Αθήνα λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα με ωραίο γυριστό σουτ από τον Αποστολάκη ύστερα από ωραία σέντρα του Κουντουριώτη.

Το 2-0 έγινε από τον Δημήτρουλα ύστερα από πάσα του Μπουζούκη ενώ το 3-0 το έκανε ο Ξεπαπαδάκης με ωραίο αριστερό σουτ στην απέναντι γωνία. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κουντουριώτης επίσης με σουτ.

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Ξενόπουλος, Μανιδάκης, Σερβιλάκης, Ζερβόπουλος, Ανδρέου, Μίγγος, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας, Κουντουριώτης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Σάμιος, Θεοχάρης.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης (15' λ.τρ. Σουλούκος), Ι. Κυρίτσης, Καλφούτζος (18' λ. τρ. Μαστακούλης), Καλούσης, Θ. Κυρίτσης, Αναγνώστης, Καραλούλης (55' Δερμιτζάκης), Γεωργακόπουλος, Νούσιος, Κουσιάς, Μακρής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ