ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή Καμπέσας στον Παναθηναϊκό

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράιν Καμπέσας ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Κέρκυρα στις 10 Σεπτέμβρη και επανήλθε σε αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Λαμία.

Σαράντα μέρες μετά τον τραυματισμό του στην Κέρκυρα στις 10 Σεπτεμβρίου ο Μπράιαν Καμπέσας επέστρεψε και πάλι σε αποστολή του Παναθηναϊκού και προσθέτει μια ακόμα επιθετική λύση στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο νεαρός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του αγώνα με την Λαμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα και δεν αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Λαμία.

Στην 20άδα βρίσκεται και ο Δώνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προσθέτει μια λύση στη μεσαία γραμμή εκεί που τα προβλήματα είναι πολλά ενόψει του αυριανού αγώνα ενώ επέστρεψε σε αποστολή και ο Ευαγγέλου.

Αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Μολέντο, Σιλά, Άλτμαν, οι τραυματίες Τσάβες, Τζανδάρης, Λουτσιάνο και οι Κότσαρης, Αυλωνίτης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"20 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Λαμία.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τέλος εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Οι Τσάβες, Τζανδάρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λουτσιάνο έκανε θεραπεία και ο Μολέντο αποφόρτιση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτοί είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μόλινς, Πίσπας".

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει την Παρασκευή το απόγευμα στην Λαμία και αμέσως μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει ξανά την Δευτέρα για την Καρδίτσα και ματς Κυπέλλου της Τρίτης με την Αναγέννηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ