ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή και ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Επιστροφή και ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν από την Κύπρο με τον Αντρέα Στραματσόνι να τους δίνει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επιστρέφουν από την Κύπρου όπου βρέθηκαν την Πέμπτη για το φιλικό με την Ομόνοια.

Οι πράσινοι διανυκτέρευσαν στην Κύπρο και ταξίδεψαν την Παρασκευή το μεσημέρι για την Αθήνα με τον Αντρέα Στραματσόνι να παραχωρεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για το Σάββατο. Σε μια προπόνηση όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία των πράσινων για το ματς με την Μπρόντμπι.

Ο Ιταλός τεχνικός θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι και ο Μολέντο προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του για τα παιχνίδια με τους Δανούς ενώ βρίσκεται και σε αναμονή για το αν ο Χουλτ θα είναι διαθέσιμος.

Τα είπαν Νταμπίζας-Σαραβάκος

Για αρκετή ώρα τα είπαν το βράδυ της Πέμπτης οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος. Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας και ο επιμελητής του Παναθηναϊκού είχαν συνεργαστεί στο τριφύλλι και βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν και να συζητήσουν για αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν για το ποδόσφαιρο και μη.

Εν τω μεταξύ στο ξενοδοχείο του τριφυλλιού βρέθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο διεθνής γκολκίπερ πήγε για να συνομιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του και τα είπε για αρκετή ώρα με τους Κοτσόλη, Στάικο, Ευαγγέλου και Μαρινάκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ