ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ, εκτός ο Σαμπά

Επιστροφή για Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ, εκτός ο Σαμπά
Λεντέσμα, Ζέκα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ προπονήθηκαν την Παρασκευή (4/11) και παίζουν με Ολυμπιακό, όχι όμως και ο Σαμπά που ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εξετάσεις και ο Χουχούμης.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (4/11) οι Ζέκα, Λεντέσμα και Χουλτ, που ήταν τραυματίες. Και οι τρεις προπονήθηκαν και είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής (6/11) με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αντίθετα, ο Κονγκολέζος στόπερ Κριστοφέρ Σαμπά τέθηκε εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ο Κουλιμπαλί που ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με τη Σταντάρ, δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Στο μεταξύ, εξετάσεις πέρα από τον Μάρκους Μπεργκ θα έκανε και ο Χουχούμης, που τραυματίστηκε στη μύτη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: " Από τρεις επιστροφές σημαδεύτηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ σε εξετάσεις θα υποβληθούν Μπεργκ και Χουχούμης. Όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο χθεσινό αγώνα με τη Σταντάρ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Μαζί τους και οι Ζέκα, Λεντέσμα, Χουλτ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα των συμπαικτών τους. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μπουμάλ και Σάμπα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ενώ απουσίασε ο Στάικος.

Τέλος, οι Μπεργκ και Χουχούμης θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους σε δικέφαλο και μύτη αντίστοιχα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαριά ήττα από την Σταντάρ (0-3) και γιούχα για τον Παναθηναϊκό
Ο Αλαφούζος ζήτησε το "διπλό" στο ντέρμπι
Ξεκαθαρίζει η παρουσία του Μπεργκ στο ντέρμπι
Η παρουσία στην Ευρώπη οδεύει προς αποτυχία

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ