ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για τρεις στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή για τρεις στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι Λουντ, Σάντσεθ και Πέτριτς γυμνάστηκαν κανονικά την Πέμπτη και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά. Τι είπε στην ομιλία του ο Αναστασίου.

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές του είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Ο 42χρονος τεχνικός είδε την Πέμπτη το πρωί τους Λουντ, Σάντσεθ και Πέτριτς να βγάζουν όλη την προπόνηση και να τίθενται στην διάθεση ακόμα και για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά. Ο Λουντ έχει να παίξει από το εκτός έδρας ματς με την Γκαμπάλα όταν και είχε χτυπήσει στα πλευρά ενώ τόσο ο Ισπανός όσο και ο Κροάτης είχαν τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Πλέον όμως και οι τρεις μετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και αν γυμναστούν τόσο την Παρασκευή το πρωί όσο και το Σάββατο χωρίς προβλήματα δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να συμπεριληφθούν νκαι στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αντίθετα εκτός προγράμματος έμειναν για ακόμη μια μέρα οι Εσιέν, Κότσαρης και Βέμερ που ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια. Εσιέν και Κότσαρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ έκανε θεραπεία και γυμναστήριο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί".

Στο τέλος της προπόνησης μάλιστα έγινε και δίτερμα εννιά εναντίων εννιά, στο οποίο δεν έπαιξαν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό. Στο διπλό χρησιμοποιήθηκαν μάλιστα και οι Σταματάκης, Μέντες, από δική τους συνεργασία προήλθε το νικητήριο γκολ για την ομάδα τους, οι οποίοι μαζί με τους Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο πήραν μέρος σε όλη την προπόνηση αλλά οι δυο γκολκίπερ την ώρα του διπλού γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Τι άρεσε και τι όχι στον Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης και ζήτησε από τους πράσινους να ξεχάσουν το ματς και τη νίκη επί του Λεβαδειακού, να κρατήσουν τα καλά στοιχεία και να στρέψουν τη προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Το ξεχνάμε και κοιτάμε

"Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο από το οποίο έμεινα ικανοποιημένος καθώς βγάλαμε φάσεις που δουλεύουμε και πετύχαμε τρία γκολ. Δεν έπρεπε όμως να χαλαρώσουμε στο δεύτερο αλλά να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να βάλουμε και άλλα γκολ. Παρατήσαμε το ματς και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Ξεχνάμε όμως το ματς με τον Λεβαδειακό και στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση που έρχεται με τον Πλατανιά".

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ενημέρωσε εν συνεχεία τους παίκτες των πράσινων για τα γενέθλια του Λουκ Στιλ και ότι μετά το πέρας της προπόνησης θα μπορούσαν να φάνε από τα γλυκά που έφερε ο Άγγλος πορτιέρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ