ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για τρεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Επιστροφή για τρεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού
Πράνιτς Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με την 20άδα που είχε ανακοινώσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό με τον Ιταλό τεχνικό να μετράει αντίστροφα πλέον για το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο.

Ο 39χρονος προπονητής όπως και πριν το ματς με τους "ερυθρόλευκους" έτσι και τώρα επέλεξε και πάλι 20 ποδοσφαιριστές μόνο που υπάρχουν τρεις αλλαγές που έχουν να κάνουν με την παρουσία των Πράνιτς, Καλτσά και Κλωναρίδη στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Χουχούμης και Λουντ με τον πρώτο να είναι τραυματίας και να μην μπορεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και τους άλλους δυο να μένουν εκτός λόγω τακτικής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή (28/11/2015 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, στημένες φάσεις και παιχνίδι.

Ο Πέτριτς ακολούθησε θεραπεία, ενώ o Βέμερ έκανε και πάλι θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «κυανόλευκους», που θα διεξαχθεί στο «Καυταντζόγλειο», για την 12η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Εσιέν, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καλτσάς".

Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι πως είδε και τον Τελάντερ να προπονείται για πρώτη φορά αλλά δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του μην θέλοντας να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή.

Πλην του Δανού εκτός έμειναν και οι Πέτριτς, Χουχούμης, Λουντ, Μπούρμπος, Δώνης, Αγγελόπουλος Β', Βέμερ αλλά και οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης που από την αρχή της σεζόν δεν υπολογίζονταν από τον Γιάννη Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ