ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Νίνη, εκτός οι Δώνης, Κουτρουμπής

Επιστροφή για Νίνη, εκτός οι Δώνης, Κουτρουμπής
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πλατανιά ενώ ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός πλην του τιμωρημένου Μέντες και του άρρωστου Πράνιτς και τους Δώνη, Κουτρουμπή.

Είκοσι μέρες μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Εργοτέλη ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει και πάλι σε αποστολή του Παναθηναϊκού καθώς συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στην 20άδα του αγώνα με τον Πλατανιά. Επίσης ο 42χρονος τεχνικός πήρε μαζί του και τον Βασίλη Αγγελόπουλο όπως αναφέραμε από το απόγευμα του Σαββάτου λόγω των ελλείψεων που έχει στα χαφ.

Αντίθετα άφησε εκτός τον Δώνη και τον Κουτρουμπή αλλά και τους Μέντες (τιμωρημένος), Πράνιτς (προέρχεται από ίωση) καθώς επίσης και τους Κότσαρη, Σταματάκη, Μπερίσα, Μπούι και Μπαϊράμι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (01/02/2015 - 15:00 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος Βασίλης"

Σε ότι έχει να κάνει με τους Καρέλη, Μπούρμπο, Μπούι και Πράνιτς έκαναν κανονικά το Σάββατο προπόνηση σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες με τον Κροάτη να γυμνάζεται σε πιο χαμηλή ένταση λόγω της ίωσης που έχει εξασθενήσει τον οργανισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ