ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Λέτο, Μέστο στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Επιστροφή για Λέτο, Μέστο στην αποστολή του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα θα υποδεχθεί την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή οι Λέτο, Μέστο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκε και ο Στάικος.

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με την 20άδα που είχε επιλέξει για το ματς κόντρα στον Αστέρα θα υποδεχθεί την Ξάνθη τη Κυριακή (16/10) το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την 20άδα στην οποία συμπεριέλαβε τους Λέτο, Μέστο οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δεν αποκλείεται να τους δούμε και να αγωνίζονται με τον Ιταλό να προορίζεται και για βασικός. Το τρίτο νέο πρόσωπο είναι ο Στάικος με το νεαρό μέσο να συμπεριλαμβάνεται στην 20άδα της αποστολής.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Ιμπάρμπο, Ρέις, Κουλιμπαλί, Τελάντερ, Μπουμάλ, Ξενόπουλος, Χουχούμης, Ευαγγέλου και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Οι Ιμπάρμπο, Ρέις, Κουλιμπαλί ήταν στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Αστέρα αλλά τώρα δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι δυο πρώτοι είναι τραυματίες ενώ ο Κουλιμπαλί επειδή δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Μάλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ο Στραματσόνι άφησε εκτός και τον Μπουμάλ ο οποίος ναι μεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά ο Ιταλός δεν θεώρησε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει. Εκτός έμεινε και ο Ξενόπουλος ο οποίος έχει ένα διάστρεμμα αλλά και οι Χουχούμης, Π. Βλαχοδήμος και Ευαγγέλου.

Για τον 18χρονο στόπερ μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλη την εβδομάδα βρισκόταν με την Εθνική Νέων στην Ουγγαρία και απουσίαζε από τις προπονήσεις. Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα προπονείται με την Κ20 κάποιες μέρες και το πιθανότερο είναι ότι θα αρχίσει να παίρνει και παιχνίδια με την την ομάδα του τριφυλλιού προκειμένου να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε «κορόιδο», ζέσταμα, παιχνίδι σε μικρό χώρο και στατικές φάσεις.

Ο Ξενόπουλος έχει υποστεί διάστρεμμα ποδοκνημικής και έκανε θεραπεία, ενώ Ιμπάρμπο και Ρέις ακολούθησαν ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Τελάντερ απουσίασε με άδεια.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Λουντ, Ζέκα, Στάικο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ