ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Λέτο, Κλωναρίδη, νέο πρόβλημα ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή για Λέτο, Κλωναρίδη, νέο πρόβλημα ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε στην προπόνηση της Πέμπτης τους Λέτο, Κλωναρίδη να μετέχουν σε φουλ ρυθμούς και να τίθενται στη διάθεση του για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα. Άτυχος στάθηκε ο Τελάντερ που ξεκίνησε το πρόγραμμα αλλά αποχώρησε με τράβηγμα στον προσαγωγό. (VIDEO)

Τρεις επιστροφές και μια απουσία που δεν την περίμενε μέτρησε στην προπόνηση της Πέμπτης (16/2) ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος τεχνικός είδε τους Λέτο, Κλωναρίδη, Μαρινάκη να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα.

Όλα μάλιστα θα κυλούσαν ιδανικά αν και ο Τελάντερ που ξεκίνησε κανονικά την προπόνηση κατάφερνε να τη βγάλει εις πέρας. Κάτι τέτοιο δε συνέβη όμως καθώς στη διάρκεια του διπλού ο Δανός άσος ένιωσε τράβηγμα στον προσαγωγό και εγκατέλειψε την προπόνηση.

Ο Τελάντερ θα κάνει την Παρασκευή εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος αλλά σίγουρα θα μείνει εκτός για δέκα μέρες ακόμα. Το μόνο καλό για τον Δανό είναι πως δεν πρόκειται για πρόβλημα στο πέλμα που είναι το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με τρεις επιστροφές και μια απώλεια πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στην Τρίπολη. Οι Λέτο, Κλωναρίδης και Μαρινάκης εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Τελάντερ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί με ακρίβεια η κατάστασή του.

Στάικος και Μέστο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:30".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ