ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Αμπέντ, Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή για Αμπέντ, Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επανέφερε στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης με την ΑΕΚ τους Αμπέντ και Εβανζελίστα αφήνοντας εκτός τους Χουχούμη, Μαμούτε σε σχέση με την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Με δυο αλλαγές σε σχέση με την αποστολή της Δευτέρας θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (25/5) ο Παναθηναϊκός καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι επανέφερε τους Αμπέντ και Εβανζελίστα στην 20άδα που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός τους Μαμούτε και Χουχούμη σε σχέση με την Δευτέρα ενώ για ένα ακόμη ματς έμειναν εκτός οι Εσιέν, Σάντσεθ, Καλτσάς και οι τραυματίες Λαγός, Πράνιτς και Τελάντερ. Μάλιστα ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού έχει πλέον άδεια και αναμένεται να επιστρέψει σε λίγες μέρες και πάλι για να μαζέψει τα πράγματα του και να χαιρετήσει άπαντες στο τριφύλλι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΕΚ (26/05/2016 - 20:30 Novasports1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι. Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους "κιτρινόμαυρους", που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο για την 4η αγωνιστική σταplayoffsτης SuperLeagueΕλλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ,Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Εκτός έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Σάντσεθ, Εσιέν, Χουχούμης, Μαμούτε, Καλτσάς και οι Πράνιτς, Τελάντερ, Λαγός".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ