ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή Φος για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Επιστροφή Φος για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούσεφ Φος βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ως γυμναστής αυτή τη φορά στα τμήματα υποδομής των πράσινων και δη στην K20 και στην Κ17.

Κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιούσεφ Φος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr με τον πρώην Ολλανδό γυμναστή των πράσινων και άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου να επιστρέφει για να αναλάβει την εκγύμναση των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού και δη των Κ20 και Κ17.

Ο Φος ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα όταν ανέλαβε τις τύχες της ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί φυσικά επιλογή του Γιάννη Σαμαρά με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να γνωρίζει πολύ καλά τον Ολλανδό γυμναστή και τις ικανότητες τους ενώ οι πράσινοι ήθελαν έναν ακόμα γυμναστή στις ακαδημίες τους.

Μάλιστα ο Ολλανδός ο οποίος είχε βρεθεί στο φιλικό του τριφυλλιού με την Σιλφόλντε στην Ολλανδία είχε αφήσει να εννοηθεί μιλώντας με στελέχη της αποστολής ότι επίκειται η επιστροφή του και μένει να δούμε αν τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί οριστικά ή όχι.

Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού είναι την Πέμπτη (14/7) με τις απαραίτητες αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις καθώς σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας η παρουσία ενός γυμναστή είναι απαραίτητη.

Σίγουρα την Πέμπτη στο "Γ. Καλαφάτης" τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα υποδεχθούν οι Γιάννης Σαμαράς, Βαγγέλης Σάμιος και Παναγιώτης Μπαρτζώκας ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα τμήματα των πράσινων και τους προπονητές τους.

Άλλωστε τα υπόλοιπα τμήματα θα ξεκινήσουν πιο αργά την προετοιμασία τους και συγκεκριμένα στα τέλη Ιουλίου.

Κ20 αποτελούμενη από παίκτες γεννημένους το 1997,1998,1999 στις 14/8

Κ17 αποτελούμενη από παίκτες γεννημένους το 2000 στις 28/7

Κ16 αποτελούμενη από παίκτες γεννημένους το 2001 στις 4/8

Κ15 αποτελούμενη από παίκτες γεννημένος το 2002 στις 17/8

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ